Cupa României: Olimpia MCMXXI Satu Mare – SCM Zalău 2-3 (după prelungiri)

Sursa foto: GG Production

Azi, 31 iulie 2019, Olimpia MCMXXI Satu Mare a întâlnit pe stadionul Someșul, începând cu ora 17:30, pe SCM Zalău într-un meci ce a contat pentru Cupa României.

Nelu Donca, antrenorul galben-albaștrilor a început meciul în următoarea formula: Crișan Adrian – Vonet Răzvan, Nagy Leonard, Turșuc Călin, Filimon Gheorghe, Lăpușan George, Resende Kennedy, Chivari Denis, Puți Florin, Grigoraș Sorin, Srepler Erich.

Rezerve: Duca Vladut – Pop Sergiu, Pal Adam, Lakatos Istvan, Sician Mihai, Lauruk Ciprian, Lung Alin

Olimpia a deschis Grigoraș Sorin care a primit o pasa excelenta și singur cu portarul advers a trimis minge în plasa. Era 1-0 pentru Olimpia însa bucuria nu avea sa dureze mult intru cât SCM Zalău avea sa marcheze doua goluri prin fost jucător al Olimpiei 2010, Baican, care a surprins jucând atacant, la Olimpia 2010 a jucat pe post de portar.

Astfel la pauza Olimpia MCMXXI Satu Mare – SCM Zalău a fost 1-2.

In cea de a doua repriza Olimpia MCMXXI Satu Mare avea sa egaleze prin golul lui Lauruk Ciprian printr-o execuție superba din lovitura libera.

Astfel după cele 90 de minute de joc scorul avea sa fie 2-2 si s-a trecut astfel la prelungiri, doua reprize a câte 15 minute.

Cei de la SCM Zalău aveau sa marcheze și a treia oara prin acelas Baican și deși galben-albaștri au avut câteva ocazii bune de a marca, având inclusiv o bara, scorul înregistrat la final a fost Olimpia MCMXXI Satu Mare – SCM Zalău 2-3.

Astfel Olimpia MCMXXI Satu Mare a suferit prima înfrângere de la înființare.

In cutia cu donații la acest meci s-a strâns suma de 546 lei și ținem sa mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în acest sens.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.