Cupa Romaniei (faza judeteana): Olimpia MCMXXI – Olimpia Domanesti 8-0

Olimpia MCMXXI s-a calificat la pas in turul urmator al Cupei Romaniei (faza judeteana) in urma unui joc, impotriva celor de la Olimpia Domanesti, pe care l-a dominat de la cap la coada.

Partida a fost arbitrata de catre Ovidiu Mazilu, la centru, avandu-i ca asistenti pe Sergiu Neichi si Cristian Pop. Observator: Kegyes Adalbert.

Olimpia MCMXXI: Crişan (Blidar, min. 54) – Turşuc, L. Nagy, Cuth (Gules, min. 3), Mihai (Palcau, min. 57), N. Nagy, Puti, Srepler (Sician, min. 46), Lakatos, Morosan (cpt., Popescu, min. 54), Pop-Silaghi. Antrenor: Nelu Donca.

Olimpia Domanesti: Toth – Ritiu, S. Szabo (cpt.), N. Szabo, Ziman, J. Nagy, Bandula, Polyanciuk, Caprarin, R. Szabo, R. Szabo. Rezerve: Orosz, Covaci, Balla. Antrenor: Iosif Toth.

Cele opt goluri ale Olimpiei MCMXXI au fost marcate astfel:

Min. 3 – Srepler transforma simplu pentru 1-0 o lovitura de la punctul cu var dictata pentru un fault in careu asupra lui Cuth

Min. 30 – N. Nagy il invinge pe portarul oaspetilor printr-un sut la coltul lung, 2-0

Min. 43 – Lakatos il invinge pe portarul Olimpiei Domanesti cu un sut sub transversala pentru 3-0, scor cu care avea sa se incheie prima repriza.

Min. 50 – Florin Puti dribleaza un jucator al oaspetilor si il invinge pe Toth pentru 4-0

Min. 51 – Florin Puti il invinge din nou pe Toth cu un sut de la 16 metri pentru 5-0

Min. 63 – Gules indeplineste o formalitate dupa o pasa primita de pe partea stanga, 6-0

Min. 75 – N Szabo inscrie in propria poarta in urma unei tentative de a respinge o minge centrata in careu, 7-0

Min. 76 – N. Nagy expediaza o torpila de la 25 de metri, mingea oprindu-se in vinclul drept al portii aparate de Toth, acesta fiind cel mai frumos gol al meciului. 8-0

La pauza meciului a avut loc si extragerea de la tombola in urma careia s-au castigat doua mingi cu autografele jucatorilor. Castigatorii acestora au fost: Lavente Iuhasz si Cristian Roatis.

De asemenea la finalul meciului cum jucatorii au sarbatorit victoria cantand impreuna cu galeria care si de aceasta data si-a facut datoria pe intreg parcursul meciului.


Olimpia MCMXXI joaca urmatoarea etapa din liga a V-a cu Dacia Supur, acasa, pe stadionul Olimpia-Daniel Prodan, duminica,  14 octombrie, cu incepere de la ora 16:00.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.