Cu privire la meciul de sâmbătă

În acest weekend, sâmbătă de la ora 17.00 desfășurăm următorul meci pe stadionul Someșul. Se anunță o vreme caldă, perfectă pentru meci.

Nu este un meci oarecare deoarece dupa cum bine stiți, jucăm, de data aceasta împotriva unei echipe tot din orașul nostru.

🟡 Acum, noi sătmărenii suntem puși în fața a două situații cu care nu ne-am lovit de foarte mult timp. Putem să ne uităm sâmbătă la meci stânga dreapta, la ce faze se bucură cel de lângă mine, la ocazia cărei echipe tresare colegul din schimbul doi sau la golul cui suspină. Acesta nu e stilul nostru olimpist și nu îl recomandăm. Nu avem nici dorința sau mecanismele să tragem la răspundere lumea pentru cine susține la meci. Poate alții au, noi nu.

🔵 În schimb situația pe care o recomandăm suporterilor olimpiști este o bucurie totală pentru fotbal, pentru sportul ce ne aduce aproape în fiecare săptămână și un respect pentru cel din jur. Încet și cu argumente suntem siguri că ne puteți ajuta să-i convingem și pe cei din jur despre cum stau lucrurile. Nu contează pe cine au susținut când au intrat pe poartă, suntem siguri că la final cu ajutorul vostru și al galeriei vor pleca toți suporteri ai Olimpiei după ce vor vedea atmosfera noastră.

🇺🇦 Uniți suntem de neoprit!

📸 Credit Foto: Sebastian Tăbăcaru

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +