Csik: „Ne-au interesat cele trei puncte. Nu vom spune „Nu” promovării!”

Olimpia Satu Mare a câștigat la limită, scor 1-0, confruntarea cu SeSo Câmpia Turzii și se menține pe poziția secundă în clasamentul Ligii a III-a, Seria a VI-a, la două puncte de liderul Corona Brașov.

„Pentru noi a fost o partidă foarte importantă, ne-au interesat cele trei puncte și am jucat numai și numai pentru victorie. Au fost și momente palpitante, de ambele părți, dar norocul a fost cu noi, trebuie să recunosc. Mă bucur că am reușit să terminăm turul cu o victorie și să fim aproape de lider. Fotbalul din Satu Mare a reînviat puțin, suporterii sunt tot timpul alături de noi, galeria e cu noi atât în meciurile de pe teren propriu cât și în deplasare. Pentru retur vom încerca să menținem lotul pe care-l avem și cu una-două îmbunătățiri putem ținti mai sus.

Obiectivul nostru nu e clar declarat promovarea, dar dacă vom fi acolo și vor fi condițiile necesare pentru a promova nu vom zice nu!” a declarat pentru LigaB, antrenorul Tiberiu Csik.

Cei zece suporteri sătmăreni (foto 2) prezenți la meci și-au susținut echipa pe tot parcursul meciului, au creat o atmosferă frumoasă și i-au făcut pe elevii lui Csik să se simtă ca acasă. La finalul partidei, fotbaliștii sătmăreni au sărbătorit victoria alături de fani, care n-au părăsit stadionul decât în momentul în care fotbaliștii s-au îndreptat spre autocar.

[Denisa Mărginean/ProSport]

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.