Cosmin Iuhas: „Putem să-i facem fericiți pe spectatori”

Căpitanul Olimpiei își vede echipa calificată în play-off
Jucătorii Olimpiei au susținut marți un nou antrenament cu benzi TRX

Olimpia Satu Mare a intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește pregătirea pentru meciurile care au mai rămas din Liga a II-a, Seria 2. Jucătorii sătmăreni se antrenează zilnic și cred că echipa lor se poate califica în play-off, lucru ce ar asigura o prezență în acest eșalon și din sezonul viitor.

Prezenți în emisiunea Panoramic Sportiv moderată de Constantin Demian și difuzată luni seara pe postul Informația TV, antrenorul Tiberiu Csik și căpitanul echipei, Cosmin Iuhas, au ținut să le transmită suporterilor sătmăreni că vor face tot ce e posibil, ca și pe viitor, Olimpia să evolueze în Liga a II-a. „După pregătirea pe care am făcut-o, cu toții ne dorim în primele șase locuri. Pentru asta am muncit toată iarna și am demonstrat că suntem pregătiți prin rezultatele din meciurile amicale. Cu Bistrița a fost o lipsă de concentrare pe finalul partidei, dar sunt convins că în campionat îi vom bate”, a declarat Cosmin Iuhas.

Jucătorul sătmărean are și un regret, așteaptă cu nerăbdarea revenirea mijlocașului Ervin Zsiga. „Aștept cu nerăbdare un mjlocaș stânga, vreau să se refacă Zsiga pentru că își face foarte bine atât treaba ofensivă cât și cea defensivă. Este păcat că s-a accidentat și că nu putem să ne bazăm pe el până începe play-off-ul. Pe teren, ne ajută foarte mult.”

Tiberiu Csik ne transmite că sătmărenii vor face în această săptămână mai multe antrenamente cu mingea, pe iarbă. Asta pentru că sunt în urmă, având în vedere că s-au pregătit mai mult pe terenuri sintetice.

Totodată, jucătorii sătmăreni au efectuat marți și un antrenament cu benzi TRX, sub conducerea lui Arnold Anzik, fost campion național de karate. Nu a fost pentru prima dată când au experimentat acest gen de pregătire. Legat de acest lucru, Cosmin Iuhas spune că „TRX-ul la început este greu, însă ne obișnuim încet, sper să dea roade. Este un altfel de efort, lucrezi cu propria greutate. Cred că dacă ne vom antrena săptămânal, nu vom mai avea probleme.”

Înainte de primul meci, cel de sâmbătă cu UTA Arad, căpitanul Olimpiei îi cheamă pe suporterii sătmăreni la stadion. „Se poate realiza obiectivul, avem calitățile necesare, atât la individual cât și la nivel de echipă. Putem să-i facem fericiți pe spectatori. Åži noi ne dorim să fim în primele locuri și să jucăm cu echipe cât mai bune. Doar așa vom vedea la ce nivel suntem”, a încheiat Cosmin Iuhas.
[Ionuț Blăjean/IZ-SM]

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.