Cosmin Bodea: „Îl mai așteptăm pe Brata”

Într-un interviu acordat emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV, antrenorul Olimpiei, Cosmin Bodea, a declarat că ar mai avea nevoie de un jucător de bandă stângă pentru a fi 100% mulțumit de lot.

Bodea a recunoscut că pe ultima sută de metri clubul încearcă să rezolve această problemă și că nu a fost abandonată pista Ciprian Brata iar discuții se poartă și cu jucătorul CFR-ului din Cluj, Păun.

„Trebuie rezolvată problema până pe 28 august când e ultima zi în care se pot face transferuri. Am făcut o pregătire bună, atmosfera e și ea foarte bună în vestiar, de acum trebuie să ne concentrăm pe primul meci, cel de la Caransebeș”, a spus Cosmin Bodea care-și dorește o victorie în runda inaugurală.

„Ar fi foarte important să începem cu dreptul. Ne așteaptă un meci dificil, i-am văzut pe cei de la Caransebeș și nu va fi ușor acolo”, a avertizat Bodea.

Antrenorul Olimpiei a mai vorbit și de noile achiziții, Onicaș și Burlacu, dar și despre obiectivul pe care îl are în noul sezon, o clasare în play-off.
[Florin Mureșan/GNV]

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.