Comunicat

Ca urmare a somatiei transmise de actuala conducere a clubului de fotbal FC Olimpia 2010 Satu Mare (fcolimpia.ro/Asta_a_fost__Olimpia_online_1999_2016_1925.html) tinem sa facem urmatoarele precizari.

Grupul pe care il formam, echipa olism-online, s-a constituit de-a lungul anilor incepand din 1999 cu scopul clar de a mediatiza echipa pe care o sustinem, FC Olimpia Satu Mare, indiferent de situatia in care se afla sau de persoanele care se afla la conducerea acesteia.

In nici un caz scopul nu a fost unul financiar, toate cheltuielile cu intretinerea si gazduirea acestui site fiind suportate exclusiv de membrii grupului nostru.

Colaborarea cu clubul pe care il sustinem a fost una decenta, in sensul ca intotdeauna cei aflati la conducerea clubului au inteles ce ne anima in demersurile noastre, iar la un moment dat am devenit chiar site-ul oficial al clubului. De asemenea am sustinut si am fost sustinuti de membrii galeriei Olimpiei, parte dintre ei alaturandu-se echipei noastre. Sustinerea din partea fanilor a insemnat singurul element de continuitate in viata site-ului nostru, stiut fiind faptul ca au existat mai multe cluburi cu respectiva denumire, inclusiv actualul club fiind intr-o situatie incerta din moment ce a trebuit sa adopte denumirea de 2010, nu o denumire simpla si curata cum ar fi FC Olimpia Satu Mare.

Trecand peste modul tendentios in care actuala conducere a inteles sa inceapa comunicarea cu echipa noastra, tinem sa precizam ca nu suntem singurii in situatia aceasta, cluburi cu mult mai mari ca Olimpia (Steaua sau Dinamo Bucuresti) avand site-uri ale suporterilor care contin denumirea clubului, fara a se teme de „inducerea in eroare a cetateanului de rand”.

Timp de 17 ani presa, galeria si suporterii ne-au citat, citit si apreciat, iar asta nu se poate arunca la gunoi din cauza unei conduceri temporare. Caci asa cum au venit, tot asa vor pleca, iar intre timp poate ca ar trebui sa-si umple timpul cu chestii mai importante cum ar fi recuperarea palmaresului, recuperarea denumirii initiale, asigurarea de conditii de antrenament, samd.

Daca acest demers a fost declansat de lipsa interesului publicului satmarean pentru site-ul „official” al clubului nu credem ca noi suntem vinovati, ci cei care il administreaza ar trebui sa isi puna niste intrebari si sa depuna aceleasi eforturi pe care le-am depus si noi de-a lungul anilor pentru a ajunge la rezultatele de azi.

Suntem convinsi ca ceea ce facem este corect si de aceea nu vom renunta la acest domeniu si vom continua din dragoste pt culori si cea ce inseamna Olimpia Satu Mare.

Forza Oli!

PS: daca actualii conducatori ai clubului sunt atat de atasati de denumirea actuala, de ce site-ul actual al clubului nu o contine in totalitate: www.fcolimpia2010sm.ro? Asa ar fi fost logic, nu?

echipa fcolimpia.ro

Leave a Reply