Comunicat Voluntari Olimpisti

Pentru că am observat că există persoane care își doresc o stare de tensiune artificială între clubul nostru și Clubul Sportiv Municipal, considerăm necesare câteva precizări:
1. Clubul nostru a fost înființat ca o inițiativă pozitivă și nu ca o reacție împotriva cuiva.
2. Încă de la început am salutat recuperarea de către autoritățile locale a grupelor de juniori ai defunctei Olimpia 2010 împreună cu antrenorii acestora. Am înțeles că, cel puțin momentan, nu avem forța financiară să facem noi acest lucru.
3. Faptul că, din cauza unor persoane aflate la acest moment în cadrul CSM, nu ne putem asocia cu acel proiect nu înseamnă că suntem dușmani, așa cum și-ar dori unii. Cea mai bună dovadă este faptul că am avut, si considerăm că vom avea și in continuare un dialog constructiv cu conducerea CSM și a Primăriei .
4. Folosirea denumirii de OLIMPIA pentru secția de fotbal a CSM, de asemenea este o problemă falsă. Din punctul nostru de vedere Olimpia este o denumire generică, care poate fi folosită de oricine, oricând. Nu ne arogăm dreptul exclusiv asupra acesteia. Olimpia se află acolo unde consideră fiecare că este. Nu putem nici noi, nici alții să dictăm cuiva ce și cum să simtă.
5. Nu suntem in competiție cu CSM. Nu cunoaștem in amănunt obiectivele CSM dar vă putem spune că sunt diferite de ale noastre, cel puțin din punctul de vedere al perioadei în care ne propunem ca acestea să fie atinse. Deci, a compara Olimpia MCMXXI cu CSM este echivalentul cu a compara mere cu pere.
6. Orice comentariu mai acid la adresa CSM sau a unor persoane din cadrul CSM, făcut de membrii VO, este făcut în nume personal (suntem un grup care respectă libertatea de expresie și în care fiecare are dreptul la păreri personale) și nu angajează GRUPUL. Așa cum nici noi nu punem pe seama CSM remarcile răutăcioase ale unora sau ale altora legate de proiectul nostru.
În concluzie, nu există disensiuni între Olimpia MCMXXI și CSM, iar pe cei care își doresc ca acestea să existe, ii sfătuim să se abțină în a inflama spiritele pentru că intr-un final dialogul va face ca acestea să revină pe făgașul normal. #ÎnainteOlimpia

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.