Comunicat

Singurii cărora le datorăm explicații sunteți voi. Nu trebuie să ne explicăm în fața vreunui consiliu sau să stăm drepți în fața unui board de administrație care ne spun cum ar trebui să stea lucrurile. Ne-am câstigat independeța asta și am ales să fim dependeți doar de voi.

Meciul de ieri nu a avut rezultatul pe care îl doream cu toții deși am dominat aveam nevoie de o victorie care din păcate nu a venit. Stiți și voi că nu aici s-a pierdut șansa de a rămâne în Liga 3, am avut multe meciuri pe care putem să le câștigăm, multe goluri luate pe final de partidă, ocazii pe care nu le-am tratat suficient de matur. Trebuie să recunoaștem că acest lucru s-a întâmplat pentru că la final de zi nu avem încă o echipă suficient de matură și experimentată. Pentru cei ce veniți meci de meci la stadion e clar că lucrurile s-au îmbunătățit vizibil și vor continua să meargă în această direcție.

Au fost multe emoții plăcute pe care le-am trăit împreună în acestă călătorie la care am pornit o dată cu barajul de promovare. Multe fețe noi, zeci de familii, sute de de copii care au ales să își petreacă sâmbăta împreună cu galben albaștrii. Vrem să ne concentrăm pe ele pentru a ne motiva și pentru a merge mai departe. E încă devreme să discutăm ce va urma, mai avem înca un meci săptămâna viitoare pe care îl vom trata cu seriozitatea necesară. După terminarea campionatului vom vedea care sunt opțiuniile noastre.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi la toate meciurile disputate pe teren propriu, am avut o participare record cu toate că eram în partea de jos a clasamentului. Asta spune multe despre voi și despre ce înseamnă Olimpia. 🫡

Hai Oli!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +