CEx AJF a hotărât cum se va încheia sezonul

Marți, 2 iunie, la sediul AJF Satu Mare a avut loc o întâlnire a Comitetului Executiv al AJF Satu Mare care a luat o hotărâre în ce privește campionatul întrerupt în luna martie din cauza pandemiei provocate de Covid-19.

Astfel s-a decis terminarea campionatului pentru majoritatea echipelor și stabilirea campioanei județului printr-un turneu play-off la care vor participa echipele care dețin Certificatul de Identitate Sportiva. Astfel echipele participante sunt: Olimpia MCMXXI Satu Mare, Recolta Dorolț, Victoria Carei, AS Crasna Moftinul Mic, CSM Satu Mare iar cea de a șasea echipă se va decide în urma barajului dintre Unirea Tășnad și Turul Micula.

Partidele se vor disputa pe teren neutru, la înțelegerea cluburilor iar primele trei se vor califica într-un nou play-off care va stabili campioana județeană. Partidele se vor disputa în zilele de miercuri (ora 18:00) și duminica (ora 11:00).

La ședința care a avut loc miercuri 3 iunie, s-a stabilit și țintarul pentru play-off, astfel, Olimpia MCMXXI Satu Mare va întâlni următoarele echipe: CSM Satu Mare (etapa I), Crasna Moftinu Mic (etapa a II-a), Recolta Dorolț (etapa a III-a), Victoria Carei (etapa a IV-a) Turul Micula/Unirea Tășnad (etapa a V-a).

Din păcate, din informațiile pe care le deținem în acest moment, meciurile se vor desfășura fără spectatori iar jucătorii nu vor avea acces la vestiare.

Vom încerca să facem tot posibilul ca suporterii Olimpiei sa poată urmări meciurile online, în caz ca nu se vor anunța măsuri noi de relaxare a măsurilor de prevenție.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.