Campionii ligii a V-a 2018/2019

Azi, 16 iunie 2019, cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Olimpia Daniel Prodan, Olimpia MCMXXI Satu Mare a întâlnit pe Voința Turt într-un meci ce avea sa desemneze campioana ligii a V-a din Satu Mare.

Meciul a fost arbitrat la centru de Șerban Peneghi ajutat la cele doua tuse de către Norbert Salajean si Catalin Zsigrai, observator a fost Iosif Vigu.

Pentu acest meci antrenorul galben-albaștrilor, Nelu Donca a trimis în teren următoarea formula: Adrian Crișan – Bogdan Ile, Nagy Leonard, Călin Turșuc (cpt.), Gheorghe Filimon, George Lăpușan, Răzvan Vonet, Denis Chivari, Patrick Mitrașca, Florin Puți, Srepler Erich

Rezerve: Vlăduț Duca – Sergiu Pop, Marius Mihai, Lakatos Istvan, Mihai Sician, Nagy Norbert, Cuth Ioan

Vointa Turt, echipa antrenata de Vasile Rus, a început meciul în următoarea formula: Nicolae Zimbru – Mădălin Rus (cpt.), Ioan Zimbru, Petre Diudea, Ioan Fărcaș, Cătălin Marița, Vasile Gherman, Grigore Buhai, Sorin Grigoraș, Vasile Pit, Ioan Rus

Rezerve: Fabian Cristian, Raul Herman, Florin Zimbru, Vasile Tomsa, Nicolae Ștef, Darius Diudea, Ionuț Igant

Lovitura de start pentru acest meci a fost data de Attila Mandi.

Meciul a fost unul destul de echilibrat, miza jocului punându-și amprenta pe evoluția jucătorilor. Astfel la pauza scorul avea sa fie doar 1-0, gol marcat de Florin Puti în minutul 35. In cea de a doua repriza Leonard Nagy a majorat diferența de pe tabela, ducând scorul la 2-0, scor cu care avea sa se încheie acest meci.

In urma acestei victorii Olimpia MCMXXI Satu Mare a devenit Campioana ligi a V-a din județul Satu Mare și a obținut promovarea în liga a IV-a.

La finalul meciului a avut loc festivitatea de premiere pregătită de AJF Satu Mare, cele două echipe primind cupe și medalii din partea conducerii forului județean, după care jucătorii au cântat și s-au bucurat alături de suporterii care le-au fost alături pe tot parcursul acestui prim sezon din fotbalul județean sătmărean.

Suporterii au sarbatorit alaturi de jucatori castigarea primului trofeu

”Vă mulțumim pentru prezența de azi şi din întregul sezon! Împreună, echipa, suporterii, sponsorii şi partenerii am pus umărul la un sezon perfect pentru #OLIMPIA, cu victorii pe linie, şi amintiri unice atât de la meciurile de acasă, cât şi în deplasare! Noi vă mulțumim şi vă aşteptăm alături de noi şi în Liga a IV-a!”, este mesajul transmis de conducerea Olimpiei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.