Avancronica: Unirea Păulești – Olimpia Satu Mare

Duminică, 25 aprilie 2020, în cea de a III-a etapă a ligii a IV-a Elite, Seria A, Olimpia Satu Mare va face deplasarea la Petin unde va întâlni ocupanta locului trei în clasament, Unirea Păulești.

În primele doua etape, echipa noastră s-a arătat extrem de motivata reușind sa câștige cu 5-1 și 3-1 împotriva celor de la Energia Negrești-Oaș, respectiv Talna Orașu Nou, revenind de fiecare dată după ce a fost condusa cu 1-0 de ambele formații.

De cealaltă parte echipa din Păulești a suferit o înfrângere, acasă, împotriva celor de la Recolta Dorolț, în prima etapă, scor 0-1, dar a reușit să se impună în cea de a II-a etapă la Beltiug, cu scorul de 2-0.

Echipa noastră a întâlnit-o pană acum pe Unirea Păulești într-un meci amical, reușind atunci sa se impună cu scorul de 5-2.

Se anunță un meci interesant duminică si rămâne de văzut dacă cel mai în formă atacant al Olimpiei, Srepler Erich, va reuși să-si mărească zestrea de goluri, el fiind autorul a două hattrick-uri în cele două meciuri disputate pană acum.

Autor: Ciprian Corondan

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +