Avancronica: Olimpia Satu Mare – Talna Orașu Nou

În etapa a II-a a Seriei A din liga a IV-a Elite, Olimpia Satu Mare primește, acasă, pe stadionul Somesul din Satu Mare, vizita echipei Talna Orașu Nou.

Echipa noastră a întâlnit pentru prima dată echipa din Orașu Nou în sezonul 2018/2019 în finala Cupei României, faza județeană. Acel meci s-a terminat la egalitate 1-1, Olimpia reușind să se impună la penalty-uri cu scorul de 4-2.

Apoi în sezonul 2019/2020, Olimpia Satu Mare a întâlnit-o pe Talna, la Orașu Nou, într-un meci ce avea să aducă prima înfrângere în județ pentru galben-albastrii sătmăreni. La pauza scorul a fost 1-0 pentru Talna, acesta urcând apoi în al doilea mitan pana la 3-0 însă Olimpia și-a revenit și ar fi putut obține chiar un egal dar tabela s-a închis la scorul de 3-2 pentru Talna.

În acest sezon echipa din Orașu Nou a intalnit în prima etapă, acasă, pe Știința Beltiug, meci încheiat la egalitate 1-1, astfel Talna ocupă în acest moment poziția a III-a în clasamentul seriei A al ligii a IV-a Elite.

Olimpia a învins, în prima etapa, acasă, pe Energia Negrești-Oaș cu scorul de 5-1 și ocupă primul loc al seriei A al ligii a IV-a Elite.

Acest meci este așteptat cu mare interes de suporterii Olimpiei care-și doresc revanșa în urma meciului din sezonul trecut de la Orașu Nou.

Autor: Ciprian Corondan

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +