Avancronica: Olimpia Satu Mare – Recolta Dorolț

Miercuri, 28 aprilie 2021, cu începere de la ora 18:00, Olimpia Satu Mare întâlnește, acasă, pe stadionul Somesul, din Satu Mare, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a ligii a IV-a Elite, seria A, pe Recolta Dorolț. 

După cum probabil știți, din cauza restricțiilor impuse de condițiile sanitare din țară, meciul va fi unul fără spectatori în tribune.

Olimpia Satu Mare ocupă poziția întâi în clasament cu trei victorii din tot atâtea meciuri în timp ce Recolta Dorolt e a doua cu doua victorii și un rezultat de egalitate.

Se anunță un meci interesant între cele două combatante întrucât Olimpia Satu Mare dacă reușește victoria își consolidează fotoliul de lider al seriei A iar de cealaltă parte dacă Recolta Dorolț câștigă acest meci poate urca pe prima poziție înaintea ultimei etape.

Echipa noastră a mai întâlnit-o pe Recolta Dorolț de trei ori pana acum, prima dată într-un amical pe care l-a pierdut, apoi în sezonul 2018/2019 în semifinalele Cupei României, faza județeană, meci câștigat de galben-albaștrii cu 3-2 și ultima întâlnire între cele doua echipe a avut loc în sezonul trecut când Olimpia s-a impus chiar pe terenul din Dorolț cu 2-1.

Meciul va fi transmis video de către TV1 Satu Mare atât pe pagina de facebook a postului cât și la TV.

Pentru a cumpăra bilet pentru partida de miercuri contra celor de la Recolta Dorolț dați clic aici.

Pentru a cumpăra abonament pentru toate partidele disputate de Olimpia în această perioadă dați clic aici.

Autor: Ciprian Corondan

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +