Atitudine, caracter, respect asta e Olimpia Satu Mare din ziua de azi

Azi, 4 mai 2021, într-un meci s-a disputat la Dorolț, Olimpia Satu Mare a întâlnit, în semifinalele campionatului, pe Victoria Carei.

Antrenorul nostru, Lulu Dragmoir a început această partidă cu următorul unsprezece: Sugar Alex – Lung Alin, Silaghi Mario, Turșuc Călin(cpt.), Palinceac Florin, Mizsei Zoltan, Raț Raul, Chivari Denis, Gombar Alin, Ștef Raul, Srepler Erich

Rezerve: Ciontos Darius, Gîndea Igor, Haidu Denis, Sabou Cătălin, Kovary Rolland, Crainic Luca, Suveg Nandor, Blaga Ricardo, Catricicău Darius

De cealalta parte, antrenorul Victoriei Carei, Botan Marius, a trimis în teren următorul unsprezece de start: Mitracica Eric – Mihale Caludiu, Griszhaber Bogdan, Orosz Engelbert, Grizhaber Daniel, Tilinger Daniel(cpt.), Kinczel Janos, Ghiarfas Mihai, Bakai Balazs, Mihai Istvan, Zbona Raul

Rezerve: Menesi Alex, Dascal Lucian, Veres Alex, Bakai Szabolcs, Holzxberger Kistian, Kern Raul, Veszpreni Martin, Krajczar Florin, Nagy Zoltan

Partida a fost condusă de o brigadă de arbitrii care l-a avut la centru pe Kovacs Szabolcs ajutat la cele doua tuse de Corb Ioan si Soponar Răzvan. Observator: Borz Ionel.

In minutul 28 portarul Olimpiei, Sugar Alex, iese întârziat la o centrare în careul de șase metri si îl lovește în cap cu pumnul pe jucătorul Victoriei, Orosz Engelbert iar Kovacs Szabolcs dictează lovitură de la unsprezece metri. Astfel că în minutul 29 Victoria Carei deschide scorul prin Zbona Raul care transforma penalty-ul.

In prima repriză Olimpia a avut o ocazie periculoasă la poarta careienilor prin Ștef Raul care a scăpat singur cu portarul însă acesta a scos șutul jucătorului nostru rămânând cu poarta intactă.

Astfel la pauză, Olimpia Satu Mare – Victoria Carei a fost 0-1.

In cea de a doua repriză Olimpia a ieșit mai hotărâtă de la vestiare având mai multe ocazii de a marca însă tot careienii au fost cei care au marcat primi în minutul 69 prin Mihai Istvan, care l-a învins cu un șut la colțul lung pe portarul Olimpiei, Sugar Alex. Victoria Carei conducea cu 2-0.

Olimpia nu s-a arătat impresionată de scorul de pe tabela și a continuat sa atace, iar în minutul 75 Ștef Raul reușește să perforeze poarta Victoriei cu un șut la coltul lung, ca zece minute mai târziu, în minutul 85, Gombar Alin să reușească același lucru.

Astfel la final scorul a fost, Olimpia Satu Mare – Victoria Carei a fost 2-2 iar pentru a stabili câștigătoarea semifinalei a fost nevoie de executarea loviturilor de departajare.

La loviturile de departajare dupa prima serie de cinci lovituri scorul a fost 4-4, pentru echipa noastră ratând Ștef Raul. Au mai urmat trei serii de cate o lovitura, pentru Olimpia ratând Raț Raul și Suveg Nandor astfel că scorul la loviturile de departajare fost Olimpia Satu Mare – Victoria Carei 5-6.

Olimpia a pierdut calificarea în finala campionatului însă atitudinea și caracterul sunt lucrurile pe care și le dorește orice suporter sa le vada la echipa pe care o susține, iar în acest mini campionat am putut vedea aceste lucruri la băieții noștri, antrenor, jucători, staff tehnic.

Mulțumim Lulu Dragomir, mulțumim tuturor jucătorilor și staff-ului tehnic că ne-au făcut sa trăim un vis frumos.

Suntem mândri de voi! RESPECT!

Autor: Ciprian Corondan

One Response

  1. hehe 4 mai 2021

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +