Asta a fost: Olimpia online 1999-2016

In urma primirii acestui mesaj din partea conducerii clubului FC Olimpia Satu Mare 2010 Satu Mare vom reveni cu un comunicat oficial:

~~~
Buna ziua,

Dorim sa va anuntam ca in urma inregistrari marcii FC Olimpia Satu Mare 2010 la OSIM (Oficiul de Stat pentru Marci si Inventii), folosirea acestei denumiri inregistrate fara acordul detinatorului este considerata ilegala. In aceasta situatie se gaseste si siteul dumneavoastra fcolimpia.ro.
In vederea renuntarii la concurenta neloiala si la incalcarea drepturilor de protectie a marcilor si indicatiilor geografice, facem apel catre dumneavoastra la imediata incetare a desfasurarii activitatii sub marca Olimpia. Dorim sa va oferim un ragaz de 14 zile calendaristice pentru a face o redenumire a domeniului si a numelui paginii web. Dupa expirarea acestui termen, consideram ca va asumati raspunderea penala si civila pentru actiunile de pe fcolimpia.ro
Conform certificatului de marca nr. 137815 emis de OSIM pe 09-03-2015, in temeiul Legii 84/1998, privind marcile si indicatiile geografice, toate drepturile de utilizare si folosinta ale marcii verbale si figurative asa cum acestea sunt statutate in cuprinsul documentului, pe intreaga perioada de protectie incepand cu data inregistrarii pentru o perioada de 10 ani, apartin Clubului Sportiv Fotbal Club Olimpia 2010.
Conform articolul 4 din legea 84/1998 si Regulamentul de punere in aplicare a legii, precum si dispozitiilor cuprinse in art. 5 din Legea nr. 11/1991, privind combaterea concurentei neloiale modificata, practica dumneavoastra de a folosi o denumire care sa induca in eroare cetateanul de rand, in ceea ce priveste categoria de produse si servicii, nu numai ca este o actiune neloiala conform bunelor practici de comercializare, dar utilizarea fara drept a unei marci constituie infractiune si este pedepsita in consecinta de lege.

Toate acestea constituie fapte de concurenta neloiala, ce intra sub incidenta textului de lege enuntat mai sus si vor determina angajarea raspunderii penale si civile a dumneavoastra.
Asteptam un raspuns de la dumneavoastra pentru o solutionare cat mai rapida a acestei situatii.
O zi cat mai placuta

Leave a Reply