Am fost acolo

De câte ori ai auzit poveștile altora spunându-ți că au fost de față la momentele decisive din viața lor și a ta. Și cât de tare ți-ai fi dorit să fi fost și tu acolo. De multe ori nu aveai cum să fii acolo, sau nu ai dat importanța cuvenită momentului care scria istorie.

Sâmbătă, 24 iunie vine un asemenea moment. Momentul în care Olimpia revine în fotbalul profesionist. Momentul în care un club curat, la care ai visat , iese din județ ca să te reprezinte și să arate că în Saru Mare sunt oameni care cred în idealuri și sunt dispuși să lupte pentru ele. Momentul în care David îi dă o palmă lui Goliat, în care sistemul este umilit și demascat în toată splendoarea lui. Momentul în care echipa cu adevărat a orașului ajunge cu un buget de 30 de ori mai mic acolo unde struțo-cămila primăriei a ajuns cheltuind o grămadă din banii voștri. Momentul când banii fanilor ajung în aceeași ligă cu fanii banilor. Momentul când BINELE ÎNVINGE

Și nu vrei să pierzi acest moment. Vrei ca tu și copiii tăi sa puteți spune „Am fost acolo”, pentru că acestea sunt momentele pentru care merită să trăiești.

Pentru că: #OlimpiaSuntemNoi

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +