2% pentru Olimpia!

Vă anunțăm că a fost făcută publică metodologia de strângere a celor 2% din impozitul pe venit, în baza declarațiilor 230. 
Vă reamintim că această sursă de venit a fost cea mai importantă ca pondere în bugetul clubului în acest sezon. Dacă anul trecut s-au strâns peste 25.000 de lei din cele 366 de declarații depuse, anul acesta ne propunem să dublăm cel puțin numărul de declarații adunate (anul trecut am pornit , așa cum știți, cu întârziere, din motive obiective). Data limită de depunere a declarațiilor este în acest an 15 Martie 2019. De aceea, trebuie să ne mobilizam cât mai devreme. 
De asemenea vă anunțăm că în funcție de suma strânsă din aceste declarații (banii obținuți vor fi folosiți pentru sezonul 2019-2020) vom stabili obiectivul sezonului viitor: promovare sau menținerea în liga a 4 a . Aceasta, bineînțeles, și in functie de formatul viitorului campionat. 
Aveti atașat formularul care trebuie completat cu datele voastre personale, formular care poate fi depus la ANAF sau ne poate fi predat nouă în vederea depunerii.
#OlimpiaSuntemNoi
#FamiliaOlimpia

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.