Încă o convocare pentru Kanalos la Naționala U18

Echipa națională Under 18 (jucători născuți după 01.01.1998) are programată o nouă acțiune. Aceasta va fi organizată în intervalul 25 FEBRUARIE- 5 MARTIE, si cuprinde turneul international „Roma Caput Mundi”.

In turneul din Italia, nationala U 18 va juca impotriva Angliei, Greciei si unei reprezentative a Italiei (amatori).

„Suntem bucuroși să vă informăm că faceți parte din această acțiune și vă solicităm respectuos, în vederea unei colaborări fructuoase și reciproc avantajoase, să permiteți jucatorului Tony Kanalos participarea la această acțiune. Reunirea lotului va fi joi 25 februarie, la ora 12.00, la Centrul Național de Fotbal FRF din Mogosoaia.” a transmis team managerul Naționalei U 18, Gabriel Safta.

De remarcat că Tony Kanalos este al doilea jucător al Olimpiei convocat la Naționalele de juniori ale României. În ianuarie și mijlocașul Denis Chivari a participat cu Naționala U19 la un stagiu de pregătire în Cipru unde a fost titular în cele trei amicale disputate de tricolori.
[GNV]

Tony Kanaloș, la naționala Under 18

Pe adresa clubului Olimpia Satu Mare a sosit o nouă convocare a unui jucător. De data aceasta îi este adresată tânârului jucător Tony Kanaloș.

Sătmăreanul a fost convocat la echipa națională a României Under 18, care are programată o nouă acțiune în intervalul 25 februarie – 5 martie. Acțiunea cuprinde turneul internațional „Roma Caput Mundi”, un turneu în Italia, unde reprezentativa noastră va juca cu Anglia, Grecia și cu o reprezentativă de amatori din Italia. Reunirea lotului se va face joi, 25 februarie, la ora 12.00, la Centrul Național de Fotbal FRF din Mogoșoaia.
[Ionuț Blăjean/IZ-SM]

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.