Comunicat

Asa cum puteti vedea, incepand din 1 iunie 2016, fcolimpia.ro are un alt design. Desi ne-am fi dorit ca, la data relansarii, acesta sa fie complet finalizat asa cum il gandisem noi, am preferat sa il lansam acum si sa il imbunatatim pe parcurs (si pe baza unor eventuale feedbackuri primite de la voi, cititorii). Deoarece totul este facut prin munca voluntara, in timpul liber al echipei noastre, am fi riscat sa stam prea mult inactivi. Va vom oferi, in continuare, materialele aparute in presa despre echipa noastra (ocazie cu care le multumim publicatiilor si site-urilor care ne permit preluarea lor), rezultate, clasamente, precum si, in limita posibilitatilor, cronici si galerii foto realizate de echipa fcolimpia.ro.

Asteptam sugestii, reclamatii, precum si orice fel de informatii legate de club (istorie, statistica, noutati) prin intermediul formularului de contact de aici: http://fcolimpia.ro/contact/